Steed 6 с подарък газова уредба

Steed-6-GU-Free

Времето е непредвидимо, но не и с проходимия Steed 6. Независимо от метеорологичните условия, от пътната настилка или терена, през който трябва да преминете, може да се доверите на STEED 6.

STEED 6 впечатлява с по-дързък и агресивен външен вид, благодарение на масивната, хромирана решетка в съчетание с ярките предни светлини, оборудвани с оптично насочващи лещи. Просторната кабина, луксозният интериор и богатото оборудване гарантират повишен комфорт, докато здравото стоманено шаси и обширната каросерия с пръскано предпазно покритие гарантират отлична товароносимост.

STEED 6 е с 2.4-литров, редови 4-цилиндров двигател с електронно управление на запалването. Задвижването е 4х4, интелигентно и надеждно. Скоростите са бързи и бавни с демултипликатор с електронно задействане, а
раздатъчната кутия – с компютърно управление.

Повече за модела можете да прочетете тук.

До края на месец юни, всеки клиент закупил Steed 6 може да получи подарък газова уредба. Настоящото търговско предложение не се комбинира с други промоции или отстъпки. За повече информация, свържете се с най-близкия Great Wall дилър.

заяви тестдрайв