Haval H6 с официална премиера и цени на Auto City

Auto City, която е фокусирана върху най-новото и най-доброто от света на автомобилите, привлича тази година посетителите на Техническия панаир в Панаирното градче в Пловдив с интересен формат и засилено присъствие на автомобилни марки. На изложбата със собствен щанд ще присъстват и марките Haval и Great Wall с актуалните си модели при пикапите и в най-динамично развиващия се SUV сегмент.

На щанда на Haval ще е и една очаквана премиера – на пълноразмерния SUV Haval H6, чиято предпремиера беше по време на Автомобилен салон София 2017. Утре ще бъде оповестен старта на продажбите на модела и ще бъдат  официално съобщени цените.  Футуристичният дизайн, хармоничните линии и подчертано агресивният външен вид на H6 го придават неповторимото излъчване и го правят изключително атрактивен за потребителите от пръв поглед. Сигурността, комфорта, функционалностите и системите за подпомагане на водача са качествата, които всеки задължително търси при покупката на нов автомобил, а при Haval Н6 те са в изобилие още от базово ниво. Моделът за България ще се предлага с два двигателя:  1.5-литров GDIT бензинов двигател, с мощност 163 к.с. и 2.0-литров бензинов с турбина, с мощност 190 к.с. и 7–степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

На щанда още ще може да бъде видян компактният SUV Haval H2. Н2 от пръв поглед се откроява сред конкурентите си със силна индивидуалност, неподправен дизайн и изчистени линии. Моделът съчетава най-новото от света на технологиите, предлагайки интегрирани високотехнологични системи за сигурност и безопасност.

Моделът е оборудван с 6 въздушни възглавници, мултимедийна система с 8“ сензорен екран, камера за заден ход и камера за успоредно паркиране в дясното огледало, бордови компютър с 3,5 инчов цветен TFT екран, с управление от волана и интелигентната система за мониторинг на налягането в гумите, круиз контрол система, двузонов климатроник и много други, които улесняват водача и правят пътуването на пасажерите несравнимо по-приятно.

Haval H2 е идеалният SUV за модерния и динамичен човек, който държи на детайлите. Всеки потребител има свободата да персонализира своя Н2 и да изрази себе си, като избере своята неповторима комбинация от двуцветно купе и изискан цветен интериор.

Потребителите могат да избират между 6-степенна ръчна или 6-степенна автоматична скоростни кутии.

Под бранда Great Wall на щанда ще бъде изложен Steed 6. Моделът е по-луксозният наследник на най-продавания пикап в България в последните 5 години – Great Wall Steed 5. Със своето премиум излъчване и отлични характеристики Steed 6 e готов да отговори на нуждите на всеки потребител и да поеме и най-тежката работа. Просторната кабина, луксозният интериор и богатото оборудване гарантират комфорт от пътуването и ежедневното ползване на пикапа, а здравото стоманено шаси и обширната каросерия с пръскано предпазно покритие гарантират добре свършена работа.

Задвижването на Steed 6 е интелигентно 4х4 с TOD система, произведена от лидера в областта BorgWarner. Раздадъчната кутия е с компютърно управление, а демултипликаторът с електронно задействане позволява избор между бързи и бавни скорости в зависимост от терена и нуждите на водача. Пикапът осигурява безкомпромисна сигурност  благодарение на системата от въздушни възглавници, множеството стабилизиращи системи и асистенти на водача от последно поколение, сред които ESP, ABS, EBD, HHC, HBA, TPMS, произведени от BOSCH.

Конкурентната цена, богатото оборудване, високата надеждност и практичност, превръщат линията Steed в номер едно на световните пазари и в България.

Great Wall Steed 6 е отличен с наградата Пикап на Годината за 2015 година, когато беше показан предпремиерно, в Годишните автомобилни награди на българското издание на Top Gear.

За посетители изложението в Панаирното градче в Пловдив ще бъде отворено от 24.09 до 29.09 от 9.00 ч. до 18.00 ч. Утре тържествената церемония по откриването на 73-я Международен технически панаир ще бъде от 11.30 ч.

Още новини

заяви тестдрайв