Модерни технологии, набор от асистиращи системи и завладяващ дизайн, създават спокойствие на пътя, интуитивно изживяване и ненадминат комфорт.

С покупката на нов автомобил HAVAL Вие гарантирате на себе си и хората около Вас сигурно, удобно и безпроблемно пътуване, благодарение на  иновативни и надеждни технологии, системи за сигурност от последно поколение, динамичен дизайн на екстериора и стилен и удобен интериор.

Сигурността и спокойствието на пътя са приоритет. Затова с всеки закупен HAVAL до 15 март 2024 г. , за да бъде Вашето изживяване още по-сигурно, по-приятно, а вие по-безгрижни, Ви подаряваме Каско и застраховка „Гражданска отговорност“ за една година. Всеки нов автомобил Haval H6, Haval H6 HEV, Haval Jolion, Haval Jolion HEV, Haval Dargo и POER получава екстра:

truck  Карта за безплатна пътна помощ, валидна в гаранционния период на автомобила
id  club GRIFON карта за отстъпка в бензиностанции Petrol 
phone  Карта за бърза връзка с технически център на HAVAL

HAVAL е не само автомобил. Това е марка синоним на сигурност, спокойствие, комфорт, грижа, съвременни технологични решения, първокласни стандарти и с неподправено присъствие. HAVAL са ново поколение кросоувъри, които притежават:

✓  Интелигентни системи за безопасност
✓  7 степенна автоматична скоростна кутия
✓  AAC – адаптивен круиз контрол
✓  ICA – интелигентен асистент за движение по магистрала
✓  RCW – система, предупреждаваща за сблъсък при движение на заден ход
✓  Автомобил с подобрена маневреност,
✓  Отлично ниво на комфорт и безопасност
✓  Повишена горивна ефективност
✓  Динамичен дизайн

Открийте най-близкия до Вас оторизиран представител на марката ТУК, за да разберете повече. Побързайте да се възползвате от възможността  да си подарите спокойствие и вземете своя нов автомобил сега.

Промоционалните условия са валидни за всички модели HAVAL и  POER при сключване на договор за продажба до 15 март 2024г.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *