Въпроси и Отговори

Откъде мога да получа по-подробна информация за автомобилите Great Wall?

Автомобилната марка Great Wall има развита мрежа със сервизна база в цялата страна. Данни за работно време и телефони за информация може да намерите в раздел Дилъри на сайта на марката в България или да се обадите на националния телефон за клиенти: 0700 10 109.

Предлагате ли автомобилите Great Wall на разсрочено плащане?

Автомобилите с марка Great Wall се предлагат с едни от най-изгодните лизингови условия на пазара в страната. За повече информация посетете раздел Модели – подраздел Купи на лизинг в сайта на марката в страната или се свържете с Вашия дилър.
 
 

Мога ли да направя пробно шофиране на избран от мен модел?

Всички оторизирани дилърства на Грейт Уол предлагат тест автомобили. Достатъчно е само да изберете най-удобния за вас дилър и да заявите тест драйв при търговския отдел. Може да го направите и директно през сайта на марката.

Като настоящ клиент на Great Wall в България как бих могъл да се свържа с представител на марката по технически въпроси за притежавания от мен автомобил?

Ние от Great Wall България винаги сме желали да бъдем близо до клиентите ни, да отговаряме на техните предпочитания и да им съдействаме своевременно по въпроси, свързани с автомобилите Great Wall. Сега това е възможно и с помощта на новосъздадения ни Технически център за обслужване на клиенти с национален телефон за избиране 0700 10 204.

При необходимост от техническо съдействие или информация относно гаранционните условия на притежаваните от вас автомобили Great Wall в България, моля да се свържете с Техническия ни център за клиенти. Операторите ни ще запишат Вашето запитване и ще Ви свържат с най-подходящия за целта представител на Great Wall България, който да Ви съдейства.

Как може да се свържете с Техническия ни център?

Обадете се на национален номер 0700 10 204 на цената на един градски разговор за абонати от София или междуградски за абонати от страната. Може да се свържете с нас и на е-майл: callcentre@greatwall.bg

Каква информация трябва да ни предоставите?

Трите Ви имена, автомобил модел, номер на шаси на автомобила и Вашия въпрос.

С Техническия ни център за обслужване на клиенти, ние Ви гарантираме още по-бързо,

коректно и професионално съдействие от представителите на Great Wall в България.

Предлагат ли се в страната дизелови модели Great Wall?

Към момента с дизелов двигател се предлага пикап Steed 5 2.0TCI, 150 конски сили.

Каква е гаранцията срещу корозия на автомобилите Great Wall?

Автомобилите Great Wall се предлагат с 6 години гаранция против пробивна корозия и 3 години гаранция на лаковото покритие.

Променя ли се гаранцията на производителя, ако искам да направя промени в моя Great Wall автомобил?

Неоторизирани модификации на автомобила водят до отпадане на гаранцията.

За колко време се изплаща газовата уредба на автомобила?

В зависимост от цената на горивото при Волекс за около 30-32 000км, при Стиид и Ховър около 22-24000 км

Може ли моя автомобил Great Wall да бъде оборудван с газова уредба?

Great Wall предлага високотехнологична газова уредба с инжекцион на течна фаза на горивото, за всички модели с бензинов двигател. Газовата уредба запазва условията за гаранция от 5 години или 100 000 км и спестява до 40% разходи за гориво в сравнение с разходите при задвижване на бензин.

Ползват ли автомобилите Great Wall данъчен кредит?

Волекс, Ховър и Стиид се предлагат с валиден за целия ЕС сертификат N1, което дава възможност за ползване на данъчен кредит. Също така, автомобилите с N1 се облагат с данък от 10 лв на тон годишен пътен данък. И използват винетен стикер категория К3 като при леките автомобили.

Каква е сигурността на автомобилите Great Wall?

Енергоабсорбиращи брони, деформационно устойчиви купета, въздушни възглавници, дискови спирачки, антиблокираща сприрачна система с електронно разпределение на спирачното усилие, електронна система за стабилност (опция) и всички останали свързани елементи, покриват всички изисквания за сигурност на ЕС.
Автомобилите Great Wall се продават в над 120 страни по света и в сферата на сигурността се представят отлично на строгите тестове в страни като Австралия, Русия и Китай, които са аналогични на европейските EURO Ncap.

Какви технологии са използвани в автомобилите Great Wall?

Автомобилте Great Wall отговарят на последните стандарти на ЕС за емисии и сигурност, което само по себе си изисква съответното технологично ниво.

Каква е гаранцията на автомобилите Great Wall?

Всички автомобили са с 5 години гаранция или 100 000 км пробег и 5 години безплатна пътна помощ в случай на техническа повреда.

Какво е оборудването на автомобилите Great Wall?

Всички автомобили Great Wall се предлагат с богато стандартно оборудване, включващо: Климатик, ABS+EBD, Въздушни възглавници, Централно заключване, Ел.стъкла, Ел.огледала, Аудио система, Лети джанти и много други.

С какво автомобилите Great Wall се отличават от останалите автомобили?

 

 

На 1-во място, с това, че са произведени в България;
Автомобилите Great Wall са висококачествен продукт, съобразен с всички критерии за качество и сигурност на европейските пазари;
Всички модели са получили одобряване на типа съобразно нормативните разпоредби на Европейския съюз и се придружават от сертификат за съответствие;
Те са издържани като дизайн, удобство и ниво на оборудване;
Предлагат се на изключително достъпна цена;
И имат 5 години гаранция.
На практика, това което ни отличава е висока стойност и високо качество на изключително разумна цена.