Great Wall H6 + 4х4 + 20% ДДС = 25 990 лв.

Математиката може да е забавна и да те изненада приятно. Лятната математика на Great Wall H6 е за всеки!

05.07.2017

Лятна-математика

Искате нов SUV? Да е 4х4? Да е комфортен и надежден? Да е представителен и с впечатляващ външен вид? Да е просторен, да събира много багаж и същевременно да е маневрен? Да е на идеалната цена? Как се решава такова уравнение? Ние знаем!

С нашата лятна математика Ви предлагаме да закупите страхотния Great Wall H6 със задвижване 4х4 само за 25 990 лв. с включен ДДС.

Н6 впечатлява с луксозна визия още от базовото си ниво. Автомобилът е с хромирана предна решетка, хромирани странични елементи и пръстени на дневните светлини, алуминиеви 17‘ лети джанти.

Благодарение на SmEa Technology (Smart and Еasy technology) – базовото ниво на H6 е с автоматично интелигентно TOD® 4×4, ESP, Hill hold control – асистент за потегляне при наклон, Keyless entry – безключов достъп и стартиране на двигателя, функция на светлините и много други.

Сигурността Ви е гарантирана от ESP, ABS, Brake Assist, EBL – аварийно включване на мигачите, автоматично заключване на вратите над 20 км/ч, Super Lock – не позволява отваряне на вратите отвътре след заключване, Crash un- lock – автоматично отключване на вратите при случай на катастрофа и други.

Специалното лятно предложение е валидно за автомобил Great Wall H6, ниво One, 1.5 Turbo 143к.с. 4х4 и до изчерпване на количествата.