Решете задачата

Всеки ден имаме да решаваме безброй задачи. Едни са трудни, с неизвестни, отнемат време и много усилия. Едни са неприятни и ги вършим по задължения. Други обаче са приятни, леки и забавни, с ясни условия. Просто като детска игра! Такава

06.10.2017

Fall-Math

Всеки ден имаме да решаваме безброй задачи. Едни са трудни, с неизвестни, отнемат време и много усилия. Едни са неприятни и ги вършим по задължения. Други обаче са приятни, леки и забавни, с ясни условия. Просто като детска игра!

Такава е и нашата есенна задача към Вас – лесна и без неизвестни! Комфортният и надежден SUV Great Wall H6 сега може да стане Ваш на цена от 25 990 лв. с ДДС.

Вашият нов дизелов Great Wall H6 прави пътуването Ви по-приятно и безопасно благодарение на пълния комплект въздушни възглавници, Cruise Control системата и сензора за дъжд с автоматично задействане на чистачките. Отпуснете се в кожения салон на Вашия нов SUV и се насладете на времето, прекарано в автомобила. Практичната цветна камера за заден ход ще направи паркирането и на най-труднодъстъпните места бързо и лесно.

Офертата е валидна за Great Wall H6, ниво на оборудване Star, 2.0 D, задвижване 4х2 и е в сила за ограничени количества.

Пълно описание на екстрите в ниво Star можете да видите тук.

За допълнителна информация или тестово шофиране, свържете се с най-близкия дилър на Great Wall.