Great Wall Steed 6 с представяне на БАТА Агро 2018

Фокусът тази година е агроиновации, което прави присъствието на пикапа Steed 6 задължително.

10.05.2018

Най-голямото и най-престижното агроизложение у нас БАТА АГРО  ще се проведе от 15 до 18 май на летището в Стара Загора и по традиция ще събере утвърдени компании за агротехника у нас, които ще покажат тенденциите, новите технологии и иновации в агробизнеса.

На тазгодишното изложение с щанд ще участва и марката Great Wall с модела Steed 6, наследник на най-продавания пикап в България четири последователни години. Пикапът успешно се наложи като фаворит сред животновъди и земеделците благодарение на отличните му качества, високопроходимост, здравина и надеждност. Great Wall Steed 6 се очаква да замести достойно предшественика си и да стане новият най-добър помощник на фермерите в ежедневните задачи.

Новият пикап от Great Wall е с бензинов 2,4-литров, редови 4-цилиндров двигател и електронно управление на запалването и мощност от 122 к.с., 4х4 интелигентно задвижване, бързи и бавни скорости с демултипликатор с електронно задействане. По-голям и по-технологичен от Steed 5, Steed 6 впечатлява с визия, повишени комфорт и сигурност и е готов за предизвикателствата на тежката работа, предоставяйки на собственика си лукса да стигне където поиска дори и да няма път.

Щандът на Great Wall можете да посетите от вторник (15.05) до петък (18.05) включително от 9.00 ч. до 18.00 ч., където ще имате възможност да разгледате пикапа отблизо, да получите детайлна информация и персонална консултация с търговец, както и да направите тестово шофиране на Steed 6.