Great Wall Offroad Area на Tuning Show 2016

Билетите можете да си закупите предварително или на място в събота. Вратите отварят в 9.00 ч. сутринта, а офроуд демонстрациите започват точно в 12.30 ч.

08.06.2016

За пета поредна година Tuning.bg ще зарадват всички почитатели на тунингованите, супер мощни и атрактивни автомобили с тазгодишното издание на Tuning Show 2016. То ще се проведе този уикенд – 11 и 12 юни в Интер Експо център и ще събере над 15 000 души, както излежда от продадените до този момент билети.

За първи път от старта на шоуто през 2010 във формата ще се включи и Great Wall като направи уникална офроуд демонстрация на обособената Great Wall Offroad Area. Трасето е предизвикателно, а за да се разгърнат максимално възможностите на българските машини, допълнително са изработени рампи. Над Great Wall Offroad Area работи специален екип, обединил инженери и конструктори от „Литекс Моторс“ и експерти от Tuning.bg, за да се предложи максимално атрактивно шоу на посетителите на Tuning Show 2016 и оптимално изживяване на тези, които се престрашат да седнат зад волана на някой от тестовите автомобили.

Организаторите са помислили за всички и са подготвили още състезания „Кар Аудио“, „Силов тунинг“, „Цялостен тунинг“, Еротична автомивка, „Мис Тунинг“ и други.

Демонстрациите ще се правят и двата дни от 12.30 до 18.00 ч.. Желаещите да преминат по трасето могат да се запишат на място на щанда на Great Wall.