Great Wall H6 спечели „Златен волан“ за „Най–добро съотношение цена – качество“

Българският автомобил получи специалната награда на списание AUTO BILD

09.12.2014

На бляскава церемония вчера българският SUV автомобил Great Wall H6 спечели приза „Златен волан“ за „Най–добро съотношение цена – качество“ на ежегодните награди на списание AUTO BILD.

Great Wall H6 е ново поколение SUV, който превъзхожда подобни модели в сегмента със своя просторен и комфортен интериор, богато серийно оборудване и страхотно пътно поведение. В модела се съчетават едни от най-модерните технологии за управление, комфорт и сигурност, които доставят удоволствие от шофирането. Тези характеристики на Great Wall H6 бяха оценени и от AUTO BILD България – автомобилната медия определи, че Great Wall H6 в най-голяма степен отговаря на изискванията на клиентите за удобство, комфорт, максимум оборудване и качество на отлична цена.

„Тази награда е поредното доказателство за правилния път на развитие на българското автомобилостроене – високо качество на конкурентни цени. Призът ни дава удовлетворение от постигнатото, но и ни задължава да работим още по – усилено за усъвършенстването на българските автомобили“, каза при получаването на наградата търговският директор на „Литекс Моторс“ Александър Василев.

Great Wall H6 е сред най–успешните SUV автомобили в света. Производството му в завода на „Литекс Моторс“ край Ловеч стартира в края на 2013 г., като в момента Great Wall H6 се предлага в дизелова и бензинова версия.