Great Wall Drag Challenge подкрепя свободния дух

Great Wall е генералният спонсор на драг състезанието на писта Кондофрей

27.08.2014

Високи скорости, много адреналин и страхотно шоу очакват всички на Great Wall Drag Challenge. Третият кръг от Националния шампионат по драг рейсинг тази година ще се проведе на 13 и 14 септември на пистата до село Кондофрей, а Great Wall е генералният спонсор на състезанието.

Всички любители на бързите скорости, които искат да изпробват автомобилите си, могат да го направят на обезопасеното трасе на Great Wall Drag Challenge – съботният ден е предвиден за свободни стартове и тренировки.

Много изненади очакват всички посетители на Great Wall Drag Challenge. По време на състезанието публиката ще има възможност да се запознае отблизо и с възможностите на модерния Great Wall Steed 5 – най-продаваният пикап в България. Подробности за цялата продуктова гама на Great Wall можете да намерите на специално обособената зона на състезанието.

Актуална информация за Great Wall Drag Challenge можете да намерите във фейсбук – на страницата на събитието и на официалната страница на Great Wall Bulgaria – wwww.facebook.com/GreatWallBulgaria.

Организаторите напомнят на гостите и състезателите на Great Wall Drag Challenge, че бързи скорости се развиват на пистите, а разумното и безопасно шофиране са въпрос на отговорност.