Great Wall показва Steed 6 и Haval H2 на Tourist Auto Show 2018

Броени дни до старта на специализираното изложение Tourist Auto Show. Great Wall представя новите си модели.

16.04.2018

След доста голямо прекъсване се наблюдава възраждане на традицията на регионалните автомобилни изложения и именно едно такова стартира на 19.04. В четвъртък за първи път врати ще отвори Tourist Auto Show, което е ориентирано основно към изключително перспективния туристически бранш, нуждите на който предполагат специфични автопаркове с разнообразно предназначение.

На изложението ще се представи и марката Great Wall и ще покаже два от лансираните за продажба тази година нови модели – пикапът Great Wall Steed 6 и SUV Haval H2.

Great Wall Steed 6 е наследник на най-продавания 4 поредни години пикап в България Steed 5. Новият пикап е по-голям, по-луксозен и впечатлява с по-дързък и агресивен външен вид. Освен атрактивен екстериор, оборудваният с 2,4-литров, редови 4-цилиндров двигател Great Wall Steed 6 съчетава перфектно функционалност, проходимост и товароносимост – качества, от огромно значение за всеки бизнес. Интелигентната 4х4 система автоматично разпределя въртящия момент между колелата в зависимост от особеностите на пътните условия.

Great Wall Steed 6 е снабден с множество асистенти и системи, подпомагащи водача, сред които ESP, HBA, TPMS, HHC, TCS и др., които в комбинация със здравото стоманено шаси, на което е конструиран пикапа, осигуряват безкомпромисна сигурност за шофьора и пасажерите.

Great Wall Steed 6 се предлага с възможност за данъчен кредит и опция за обратно изкупуване на настоящия автомобил на клиента.

Посетителити на Tourist Auto Show ще се запознаят отблизо и с новия SUV Haval H2. Моделът е първият с марка Haval, който се предлага в България и Европа и вдъхновява с неподправен дизайн и изчистени линии, които няма да ви оставят незабелязани докато шофирате по улиците на градската джунгла. Дизайнът на автомобила е проектиран от един от водещите световни дизайнери – белгиецът Пиер Льоклер.

Haval H2 е функционален градски SUV, предлагащ високотехнологично оборудване и изключително интуитивни прибори, така че шофирането да е удоволствие. Моделът е със старт-стоп бутон, мултифункционален волан, безключов достъп, двузонов климатик, 8-инчов сензорен мултимедиен дисплей, 8-позиционно регулиране на седалката на шофьора, подгрев на седалките, камера за заден ход, редица асистенти, подпомагащи водача и много други екстри, които в съчетание с високото качество на използваните материали превръщат Haval H2 в перфектния за всеки автомобил. При Н2 акцент е поставен върху безопасността. Автомобилът е оборудван с 6 въздушни възглавници от най-висок клас и сериозен набор от системи, осигуряващи активна и пасивната безопасност, в съответствие с последните световни стандарти за сигурност.

Tourist Auto Show започва на 19 април, четвъртък и ще се проведе на две последователни събития по 4 дни всяко, съответно в Бургас от 19 до 22 април и във Варна от 26 до 29 април на паркингите на магазини от веригата „МЕТРО“. Работно време на изложенията от 10.00 до 18.00 ч., а входът е свободен.