Great Wall отново в подкрепа на българския спорт

Владо Николов, който е един от посланиците на марката Great Wall и сам шофира Great Wall H6, e сред организаторите на мача Левски – ЦСКА и като основна идея на събитието определя привличането на младите хора към спорта.

20.02.2017

В последните 5 години мечтата за българско автомобилостроене доста успешно се сбъдва и развива, благодарение на производството на високопроходимите автомобили с марка Great Wall в завода край Ловеч. Компанията освен, че успешно развива бизнеса си в България и реализира моделите си на няколко европейски пазари, подкрепя активно различни спортни инициативи и застава зад много български спортисти.

Този февруари Great Wall за пореден път ще насърчи спорта и активния начин на живот като един от спонсорите на волейболния сблъсък „Левски“ – „ЦСКА“ на 22.02.2017.  Двата емблематични отбора ще премерят сили в столичната зала „Арена Армеец“ в сряда от 18.30 ч.

Освен качествен волейбол, организаторите са подготвили и развлекателна програма, включваща изключителен “Мач на звездите”, в който ще участват легенди на “Левски” и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора,  музикални изпълнения на младата поп звезда, финалист от X Factor – Кристиан Костов, една от най-младите рок банди в страната – Bloodrush, както и много други.

По думите на Владо Николов, който е един от посланиците на марката Great Wall и сам шофира функционалния SUV Great Wall H6, целта на събитието е да привлече младите хора и семействата към спорта и да промотира активния начин на живот.