Great Wall е официален превозвач на тазгодишното издание на Фестивала на цветовете

Билети за Фестивала на цветовете в събота можете да намерите в мрежата на Eventim. Началото на събитието е 13.30 ч.

30.06.2016

На 2-ти юли, събота, София за трета поредна година ще стане домакин на Фестивала на цветовете, вдъхновен от древният хиндуистки фестивал Холи или както е по-известен по света като Фестивал на цветовете. Традиционно, с фестивала се отбелязва победата на доброто над злото, края на зимата и началото на пролетта и винаги е бил повод за хората да се съберат заедно, да се смеят и забавляват, да простят и да въстановят прекъснатите връзки, както и да изразят благодарност за изобилна реколта.

Тазгодишното издание на Фестивала на цветовете ще се проведе на паркинга зад Ринг Мол и ще събере на една сцена някои от най-известните и атрактивни български артисти като Павел и Венци Венц, Михаела Маринова, Супер Шоло, Диа, DJ Сава и много други.

Официален превозвач на събитието е Great Wall. За гладкото и безпроблемно протичане на събитието и логистична подкрепа организаторите заложиха на един от топ моделите на българския производител „Литекс Моторс“ – просторният и комфортен SUV Great Wall H6. Моделът беше пуснат на пазара в началото на 2014 и, благодарение на неоспоримите си качества, комфорт и надеждност, бързо стана един от най-продаваните автомобили в моделната гама на компанията. Именно Great Wall H6 получи отличието Златен волан, присъдено от българското издание на AUTO BILD за най-добро съотношение цена качество. Тези предимства на модела, съчетани със стабилността му на пътя, високата проходимост и безупречното му представяне на тежък терен го наредиха на престижното 10 място в топ 10 на най-продаваните SUV-та в света за отминалата 2015 година.

Билети за Фестивала на цветовете в събота можете да намерите в мрежата на Eventim. Началото на събитието е 13.30 ч.