Great Wall в топ 3 на тазгодишното издание на Най-обичаните български марки

Гласуването в конкурса ще продължи до 3 юли, когато ще стане ясно коя е любимата марка автомобили на българите.

28.06.2016

За шеста поредна година  се провежда потребителската класация My love marks, която цели да отличи най-обичаните от българските потребители марки в общо 28 различни категории. Класацията е уникална по рода си, защото няма жури или комисия, която присъжда отличието, а всичко е само и единствено в ръцете на потребителите, които на базата на личните си впечатления от продукта или услугата дават своя глас. По този начин оценката е максимално обективна и многоаспектна, защото няма точкова система, а всеки може да гласува само „ЗА“ избраната от него марка, а мнението на първо се формира от множество фактори, и на второ, за всеки потребител важни са различни характеристики на продукта.

Щастливи сме, че именно в такава класация тази година попадна и Great Wall. Самата номинация вече е успех и повод за гордост, защото марката е на българския и европейски пазари едва от 4 години, през които представи моделите Great Wall С10, Great Wall С20, Great Wall С30, Great Wall H5 и Great Wall Н6, както и безспорния лидер по продажби в сегмент пикапи – Great Wall Steed 5. За този кратък период марката е успяла да спечели доверието и да се нареди сред предпочитаните от българина автомобили заради своите качества, характеристики, съотношението цена – качество, както и факта, че засега е единствената марка автомобили, която се произвежда у нас.

След края на първия етап, във втори преминаха 6-те марки, събрали най-много гласове. От 13 до 20 юни се проведе и втория етап от конкурса, когато всеки можеше да изрази подкрепата си за любимата си марка бързооборотна стока, автомобил или доставчик на услуги. Благодарение на подкрепата на хората, произведените в България автомобили с марка Great Wall влезе в топ 3, което ни осигури продължаването в конкурса и в последният трети кръг, след който ще станат ясни Най-любимите марки на българите.

Гласуването за големия финал и отличаването на най-любимите марки на българите стартира вчера, 27 юни и ще продължи до 3 юли, включително. Ако искате да ни подкрепите, можете да гласувате за Great Wall тук.