„Як пикап“ за работа и за купон

Литекс Моторс отново с иновативна рекламна кампания и за най-успешния пикап у нас Great Wall Steed 5

16.05.2013

Българският автомобилен производител Литекс Моторс продължава атрактивната си рекламна кампания.Тя започна в началото на месец април с излъчването на новия рекламен клип на наложилия се на пазара компактен пътнически автомобил Great Wall Voleex C10.

От средата на м. май 2013 г. потребителите у нас ще имат удоволствието да видят и новата телевизионна реклама на най-успешния пикап в България за 2012г. – Great Wall Steed 5. Родният модел се представя от популярния актьор Захари Бахаров, който определя Steed 5 като „Як пикап“.

Новата продукция, изработена изцяло в България, продължава по интерактивен и интересен начин историята от предишния клип на пикапа, като подчертава мултифункционалността и виското качество на високопроходимия автомобил, който според Захари Бахаров „носи и на работа, и на купон“. Актьорът се превъплъщава в различни ситуации, които ясно изтъкват предимствата и широкото приложение на автомобила „Made in България.“

Great Wall Steed 5 се предлага на атрактивна цена с 5 години гаранция и богато стандартно оборудване. В момента клиентите биха могли да закупят Steed 5 бензин с подарък газова уредба за модела – разход от 0,11 лв./км. За повече информация потребителите могат да се обърнат към най-близкия дилър на Great Wall в страната.