С поредица от събития в цялата страна през май ще бъде лансиран модерният градски SUV Haval H2

Май месец ще е месецът на Haval H2 в дилърствата на Great Wall в цялата страна. Вижте къде и кога можете да тествате великолепния SUV Haval Н2 и функционалния нов пикап Great Wall Steed 6.

09.05.2018

Май месец ще е месецът на Haval H2 в дилърствата на Great Wall в цялата страна. Поредицата от инициативи, открити тестови шофирания, специализирани изложения и дни на отворените врати целят да предоставят удобна възможност на всички нетърпеливи да се докоснат до модерния градски SUV и да са сред първите имали удоволствието да седнат зад волана на Haval H2.

Първото от поредицата събития е изнесен тест драйв в Бизнес Парк София в столицата. В Деня на Европа, 9 май от 9.00 ч. до 19.00 ч. на разположение на служителите и гостите на бизнес центъра за безплатен тест драйв ще бъдат предоставени модификациите на Haval H2 с ръчна и с автоматична скоростни кутии. На разположение на място ще бъдат консултанти на марката, които да разясняват детайли за модела и да изготвят персонални оферти на заинтересованите.

Няколко дни по-късно, Haval H2 ще бъде представен и специално на жителите и гостите на Русе. Оторизираният дилър на марката в красивия крайдунавски град „Ес Транс“ ще вземе участие в двадесетото юбилейно Специализирано изложение на земеделска, автомобилна, индустриална и електронна техника, което ще се проведе от 10 до 12 май. Изложението е единственото по рода си в централния северен район на страната и е третото по големина в България. Провежда се ежегодно през месец май на територията на Русенския университет „Ангел Кънчев” и тази година „Ес Транс“ ще се включат, представяйки новия пикап Great Wall Steed 6 и впечатляващия SUV Haval H2. Значително по-луксозен и по-голям, и все така здрав и функционален, Great Wall Steed 6 е перфектният избор за всеки фермер или собственик на малък и среден бизнес, за когото съотношението цена-качество стои на първо място. А Haval H2 е точният модел компактен SUV за тези, които искат да „блеснат“ в трафика, да приковат погледите на всички и да разчитат на безкомпромисна сигурност на пътя. Всички желаещи да тестват автомобилите или да получат персонална консултация от нашите специалисти могат да го направят от четвъртък до събота, включително, от 10.00 до 17.00 ч. в Русенския университет.

С дни на отворените врати оторизираният дилър в София „Митвас“ се включва в програмата през месец май. На 12 и 13 май, събота и неделя, шоурумът на Great Wall на бул. „Цветан Лазаров“ № 48 ще посрещне всички желаещи да се запознаят по-отблизо за първи път в реална среда с пленяващия SUV Haval H2, да го тестват в градската джунгла и да се уверят сами в безспорните му качества и отлично пътно поведение. За тестово шофиране на разположение ще бъдат както версията с ръчна скоростна кутия на Н2, така и тази с автоматична. „Митвас“ са се погрижили и за любителите на офроуда. На разположение за тестово шофиране ще бъде и наследникът на най-продавания пикап в България за четири последователни години Great Wall Steed 6. Шоурумът ще бъде отворен за посетители и двата дни този уикенд от 10.00 до 17.00 ч.

От 18 до 20 май двата модела ще се разположат и пред Националния исторически музей в София, който тази година отбелязва 45-тата си годишнина с поредица от специални юбилейни изложби, концерти и събития. Посетителите на музея и високопоставените гостите на тържествата ще могат да разгледат отблизо както Steed 6, така и Haval H2, а също да получат допълнителна информация, да си уговорят удобна дата и час за тестово шофиране и персонална консултация с търговец на марките.  

В самия край на месеца пък, на 28 май, на Св. Дух, когато Монтана отбелязват празника на града с пищни тържества, духова музика, песни, танци и панаири на занаятите, жителите и гостите на Монтана ще могат да се докоснат до Steed 6 и Haval H2 на импровизиран „изнесен“ шоурум пред ресторант „Плаза“. Специално в чест на празника, оторизираният дилър на марките в града „Джесика“ ще изложи двата автомобила в сърцето на града и ще осигури присъствието на професионален консултант от 9.00 до 17.00 ч., който да отговаря на всички въпроси свързани с моделите.

Очакваме ви!