След премиерата в Шанхай Haval H6 идва предпремиерно на Автосалон София 2017

Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден от 10.00 до 20.00 ч. от 14 до 22 октомври.

04.10.2017

На 14.10, събота, в Интер Експо Център врати ще отвори най-голямото изложение за автомобили у нас и част от календара на OICA /Международната организация на автомобилните производители. Традиционно на Автосалона се показват най-новите и ексклузивни модели, технологичните иновации от автомобилния свят, както и  предпремиерни за България модели.

Наред с останалите автомобилни марки, тази година Great Wall ще изненада почитателите и посетителите на форума с нови и ефектни модели, специални промоции и много подаръци на щанда на марката, разположен в зала 5.

На тазгодишното изложение ще бъде представен премиерният за България модел – HAVAL H2, чийто продажби ще стартират от началото на 2018 година. Моделът ще се предлага както с ръчна, така и с автоматична скористни кутии. По време на Автосалона ще бъде обявена цената на компактния SUV, а най-нетърпеливите ще имат възможност да го изпробват и да направят предварителна поръчка.

Освен HAVAL H2, на щанда на марката ще бъде представен за първи път в Европа изцяло новия HAVAL H6, моделът, който дебютира през април на изложението в Шанхай. В момента неговият предшественик се предлага в България под марката Great Wall.

Сред другите експонати ще бъде специално разработената версия на Great Wall  Н6 предназначена за офроуд любители. Модификацията е съвместна разработка с лидера в офроуд оборудването  – Gladiator Offroad-Technik – и носи името Great Wall Н6 Gladiator Edition.

Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден от 10.00 до 20.00 ч. от 14 до 22 октомври.