Прекрасната Елица Янкова е поредният български спортист зад волана на Great Wall H6

Усмихнатата млада дама позира с новия си бял SUV и сподели, че наградата ще е нейният стимул да продължава да гони още и още успехи в спортната си кариера.

14.10.2016

Чисто нов SUV Great Wall H6 е подаръкът, който получи очарователната Елица Янкова, която се върна с бронзов медал в категория до 48 кг. от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през август.

Подаръкът на Елица беше връчен на специална церемония в началото на октомври от Българската федерация по борба, на която присъства лично министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев. Той изрази отново благодарността си към Елица и подчерта колко е била важна нейната победа за цялостното настроение в българския лагер.

„В началото на Олимпийските игри нямахме медали, бяхме недоволни, нямахме самочувствие и едва, когато Ели спечели нейния бронзов медал се успокоихме и видяхме, че има светлина в тунела“ бяха думите на председателя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и пожела на Елица Янкова титла от Токио.

Прекрасната Елица прие елегантния бял автомобил с нескрито вълнение и призна, че въпреки че има книжка от 4 години, не е толкова добра в шофирането, колкото на тепиха.

Пожелаваме и много приятни и безаварийни пътувания с нейния Great Wall H6, а на всички нас да си пожелаем повече такива прекрасни, отдадени на спорта и усмихнати спортисти, които да ни дават поводи за гордост.