На лов за забавления през уикенда: Off-road Show & Expo на 18 – 19 юни

Great Wall Steed 5 Hunter Ви очаква на 18 и 19 юни, събота и неделя, зад Ринг Мол, на зелените площи между търговския център и Симеоновския лифт. Входът е безплатен.

16.06.2016

Ако сте пропуснали Тунинг Шоу 2016, този уикенд високопроходимите пикапи Great Wall Steed 5 Hunter ви предлагат възможност за реванш – на трасето зад Ринг Мол по време на Off-road Show & Expo.

Българската марка офроуд машини ще са сред участниците на двудневното шоу, където ще демонстрират възможности на всички трасета. За да е още по-атрактивно, организаторите са подготвили няколко зони – 4 в естествено малко дере и 4  – 100% изкуствени. Участъците са леки до средно трудни за преминаване, защото освен демонстрациите на професионални офроуд шофьори, всички посетители ще имат възможността и сами да седнат зад волана на Great Wall.

Освен да вдигне адреналина ви от шофирането извън пътя, Great Wall Steed 5 ще е и главно действащо лице при състезанието за майсторско шофиране с кофа, пълна с вода. То ще се проведе и през двата дни на шоуто, като целта е да бъде прекарана кофа, пълна с вода и закрепена върху предния капак на колата. Победител е този, който успее да разсипе най-малко, а страхотни Great Wall награди ще получат първите трима.

В програмата има включени още състезание по теглене на автомобил, демонстария на столичната пожарна и още много забавления за малки и големи. За настроението на всички ще се погрижи известният български актьор Краси Радков в култовите му роли, превърнали се в негова запазена марка – Гацо Бацов и Шишо Бакшишо.

Очакваме Ви на 18 и 19 юни, събота и неделя, зад Ринг Мол, на зелените площи между търговския център и Симеоновския лифт. Входът е безплатен, а цялата програма можете да прочетете тук.