Заводът на Литекс Моторс „отвори врати“ за учениците от Ловеч и региона

Българският автомобилен производител взе участие в инициативата „Ден на отворените врати“

16.05.2013

На 10-ти, 14-ти и 15-ти май българският автомобилен производител Литекс Моторс прие в модерния си завод в село Баховица над 180 ученика от елитни гимназии от региона на град Ловеч в рамките на инициативата на Министерство на труда и социалната политика – „Дни на отворените врати“. Целта на кампанията е младите хора да се запознаят с дейността на успешни компании и организации на територията на България.

Училищата, които посетиха модерния завод на компанията, бяха: Професионална гимназия по механоелектротехника, гр. Ловеч; Професионална гимназия по електротехника, гр. Троян; Природоматематическа гимназия, гр. Ловеч и Гимназия за чужди езици, гр. Ловеч. Младежите, които взеха участие в инициативата, бяха от 10ти и 11ти клас в съответните гимназии и проявяват сериозен интерес към автомобилостроенето в България.

По време на посещението в модерния автомобилен завод край град Ловеч екипът на компанията запозна учениците с производствените и организационните процеси при производството на родните коли, както и с моделната гама автомобили Great Wall.