FB_ad_1200px_628px

През 2015 г. Литекс Моторс отбелязва своя трети рожден ден – три години от откриването на завод за производство на автомобили Great Wall в България. За да споделим своя празник с Вас, ние от българския автомобилен производител, сме подготвили специални изненади за всички наши клиенти.

Всеки наш клиент, закупил автомобил Great Wall H5 или Great Wall Steed 5 2.4i, ще може да се възползва от нашите уникални предложения. Изберете своя нов автомобил Great Wall и вземете до 6000 лева подаръци.

Допълнителна информация за предлаганите промоционални условия може да получите, като се свържете с най-близкото до вас представителство. Броят на автомобилите, участващи в промоцията „Подаръци до 6000 лева“, е ограничен.

Great Wall H5
е могъщ, практичен и надежден SUV автомобил. Класически офроудър – перфектен както на пътя, така и на по-предизвикателни терени. Благодарение на конструкцията на автомобила, базирана на здраво стоманено шаси, солиден заден мост и електронно 4х4 задвижване с демултипликатор, Great Wall H5 е автомобил с отлично пътно поведение, подходящ за хора с динамичен начин на живот.

Заявете тест драйв на автомобила сега или научете повече за него от тук.

Great Wall Steed 5 2.4
e най-продаваният пикап в България за три поредни години. Steed 5 (Стийд) е модерен пикап, който диктува тенденциите при автомобилите в своя сегмент. Steed 5 отговаря на предпочитанията на потребителите по най-рационалния начин. Отличната цена, богатото оборудване, високата надеждност и практичност превръщат Steed в лидер в сегмента и №1 пикап на световните пазари. Steed 5 е №1 в Китай, Австралия, Италия, Южна Африка и други световни пазари.
Steed 5 се предлага с бензинов 2,4 литра двигател и с възможност за поставяне на газова уредба. Комбинацията от работен автомобил с газова уредба е насочена към хора, които търсят практичността, надеждността, но в същото време-ниски разходи за поддръжка и гориво.

Steed 5 притежава:
• двойна кабина (максимален капацитет – 5 души)
• огромно товарно пространство – 1,38 м х 1,46 м х 0,48 см
• специално покритие на товарното пространство, което го предпазва от нараняване;
• здраво стоманено шаси
• над средни ъгли на заход

Заявете тест драйв на автомобила сега или научете повече за него от тук.

Към другите активни промоции